Een terugblik op 2016

20 januari 2017 - 513 keer bekeken

Daar komt zij nog eens aan met haar terugblik.. Sorry, ik had er niet eerder tijd voor. En dat is toch een goed teken voor een ondernemer?

In 2016 heb ik het grootste deel van mijn tijd besteed aan de Bibliotheek. Ik mag leidinggeven aan een team van 14 enthousiaste medewerkers van lokale bibliotheken die de Bibliotheek landelijk vertegenwoordigen op social media. We enthousiasmeren ‘de Nederlander’ om gebruik te maken van de (digitale) diensten van de Bibliotheek, denk daarbij aan bijvoorbeeld e-books en apps als de LuisterBieb en de VakantieBieb. Daarnaast zijn wij het webcareteam. Marketing en webcare vinden elkaar in één team en dat maakt het succesvol.

In een jaar tijd groeide het Facebook-account met 380% tot meer dan 26K fans, werd een mooie social huisstijl uitgerold en werden succesvolle social campagnes gevoerd om de digitale diensten onder de aandacht te brengen. De Bibliotheek kan rekenen op honderden reacties uit de community als er een vraag wordt gesteld.

Naast mijn activiteiten voor de Bibliotheek gaf ik webcare- en socialmediatrainingen en voerde ik social campagnes uit voor andere organisaties. Klik hier als je er meer over wilt lezen. En niet te vergeten: ik kreeg voor het eerst royalties over mijn boek uitbetaald! Hoe leuk is dat 🙂

Tja, en wat zal 2017 brengen? Ik blijf in ieder geval tot de zomer verbonden aan de Bibliotheek. Hopelijk heb ik niet eerder dan half januari 2018 tijd voor een terugblik. Dan was het vast net zo’n succesvol jaar!

Reageer »

Reactie
Naam *
E-mail adres * (wordt niet getoond)
Website


Social Connection
Antina van der Veen

telefoon   06 37 19 47 61
mail  info@socialconnection.nl

Dijkerhoekseweg 13-15
7451 LV Holten