Google Ads: Je bedrijf in de spotlight

Ik ben samen met mijn man René de trotse eigenaar van een Bed & Breakfast. Nog niet zo lang, in de zomer van 2018 openden wij onze deuren voor gasten. Het liep boven verwachting goed. Ik had een website gemaakt maar eigenlijk kwamen onze gasten alleen maar via boekingssites als Booking.com, AirBnB en bedandbreakfast.nl binnen. Sites waar je vaak een flinke commissie aan moet betalen.

 

In januari 2019 besloot ik een opleiding Google Ads te volgen en mijn B&B als proefkonijn in te zetten. Na een intensief trainingsproject met examens heb ik mijn Google certificaten op zak. Maar dat niet alleen, in een paar weken tijd heb ik al zes rechtstreekse boekingen op mijn website gekregen. Waar ik dus geen commissie over betaal! Allemaal dankzij een goede positie in Google als mensen zoeken naar een Bed & Breakfast in onze regio.

Ik bied B&B eigenaren mijn hulp aan om ook een goede positie in Google te veroveren. Deze hulp houdt het volgende in:

  • We starten met een (telefoon)gesprek waarin je mij over je B&B vertelt. Wat maakt jouw B&B bijzonder? Wat is jouw doelgroep? etc.
  • Vervolgens ga ik aan de slag met voorbereidende werkzaamheden. We koppelen je Google Analytics, Google Mijn Bedrijf en Google Ads-account. Als je nog geen van allen hebt, is dat niet erg. Dan help ik je ermee.
  • Ik voer een zoekwoordenanalyse uit en kijk of jouw website voldoende van deze woorden gebruikt. Misschien heb ik wat tips ter verbetering van de teksten op je site zodat die beter aansluiten op advertenties.
  • We gaan van start: je eerste campagne gaat online!
  • Ik geef je inzicht door middel van rapportages op basis van door jou gewenste inzichten. Zo kun je precies zien wat jouw advertenties opleveren.

 


Social Connection
Antina van der Veen

telefoon   06 37 19 47 61
mail  info@socialconnection.nl

Dijkerhoekseweg 13-15
7451 LV Holten