Nieuw initiatief: SocialBieb

19 februari 2018 - 315 keer bekeken

Ik loop alweer een tijdje mee in de Bibliotheekwereld. Sinds eind 2015 om precies te zijn. Vanaf het begin van mijn opdracht (interim social media manager van het merk Bibliotheek) heb ik de wens gehad om de lokale Bibliotheken te ondersteunen bij hun inzet van social media.

En nu is het zover! In de vorm van SocialBieb. Afgelopen woensdag is de website online gegaan. En hoe! De Koninklijke Bibliotheek biedt medewerkers van openbare Bibliotheken via SocialBieb een gratis social media trainingsprogramma aan. Na slechts een paar dagen is al bijna de helft van de beschikbare trainingsplekken (108) vergeven.

Naast dit trainingsprogramma bied ik samen met een groep ZZP’ers andere dienstverlening aan: coaching, begeleiding bij implementatie monitoringtool, contentcreatie etc. Alles waarin de Bibliotheken op het gebied van social media ondersteuning kunnen gebruiken.

Ik ben blij dat deze stap nu is gezet en ik ben de KB dankbaar dat ze het initiatief ondersteunen. Neem een kijkje op de website om te bekijken wat we doen.

Reageer »

Reactie
Naam *
E-mail adres * (wordt niet getoond)
Website


Social Connection
Antina van der Veen

telefoon   06 37 19 47 61
mail  info@socialconnection.nl

Dijkerhoekseweg 13-15
7451 LV Holten