Over Social Connection

Historie

Social Connection is het bedrijf van Antina van der Veen opgericht in 2014. Nog tijdens haar dienstverband als social media manager bij Menzis, zette zij haar eerste stappen als ondernemer. Ze startte met een project bij openbaar vervoerder Arriva waar ze de opdracht kreeg een webcareteam op poten te zetten.

Ze besloot Menzis te verlaten en zich volledig op het ondernemerschap te storten. Sindsdien is ze werkzaam voor organisaties die behoefte hebben aan ondersteuning op het gebied van social media.

Motto

C.G. Jung’s quote “You are what you do, not what you say you’ll do” beschrijft waar Social Connection voor staat. Social media geven bedrijven een prachtige kans om het gesprek aan te gaan met stakeholders en echt te laten zien waar ze voor staan. Je missie, je visie, je kernwaarden; je laat ze zien via social media. Social media zijn transparant, en daarom is het heel belangrijk om beloften na te komen en goede service leveren.

Diensten

Antina van der Veen is interimmanager webcare, social media en community.

Met Social Connection helpt Antina organisaties en ondernemingen om een optimale verbinding met klanten en overige stakeholders te maken. Antina is gespecialiseerd in webcare en wordt vaak ingezet om service-, klachten en communicatiemedewerkers op weg te helpen in het verlenen van een excellente service via social media.

Met Social Connection biedt Antina optimale ondersteuning voor al je social media activiteiten. Van interim- en projectmanagement en het verzorgen van social campagnes tot het geven van een social media training.

logo2


Social Connection
Antina van der Veen

telefoon   06 37 19 47 61
mail  info@socialconnection.nl

Dijkerhoekseweg 13-15
7451 LV Holten