Webcare: mag het ietsje minder?

23 maart 2018 - 252 keer bekeken

Sinds kort ben ik toegevoegd aan de trainersclub van Frankwatching. Frankwatching is een toonaangevend platform voor iedereen die zich bezig houdt met of interesse heeft in marketing, communicatie, social media en tech. Als één van de 30 trainers van Frankwatching heb ik ook de mogelijkheid om nu en dan artikelen over mijn vakgebied bij hen te publiceren. Vanochtend ging mijn artikel Webcare: mag het ietsje minder? online. En mocht je meer willen weten over webcare, volg dan op 14 juni de training die ik voor Frankwatching geef.

Reageer »

Reactie
Naam *
E-mail adres * (wordt niet getoond)
Website


Social Connection
Antina van der Veen

telefoon   06 37 19 47 61
mail  info@socialconnection.nl

Dijkerhoekseweg 13-15
7451 LV Holten