Webcare voor Serious Request

29 november 2017 - 414 keer bekeken

 

De week van 18 t/m 24 december staat traditiegetrouw in het teken van 3FM Serious Request. Deze keer georganiseerd in Apeldoorn.

Al jaren volg ik dit evenement. Toen ze in 2012 in mijn vorige woonplaats Enschede waren, ging ik natuurlijk een kijkje nemen bij het Glazen Huis. Wat een heisa!

En van die heisa ga ik nu ook deel uit maken. De webcarecoördinator van het Rode Kruis benaderde me onlangs met de vraag of ik vrijwilligers kon regelen om webcarediensten te draaien in Apeldoorn. Het kostte nauwelijks moeite om een groep webcarepro’s (o.a. collega’s Bibliotheek en oud-collega’s Menzis) bij elkaar te krijgen want iedereen heeft wel iets met Serious Request.

Ik heb er heel veel zin in en kijk uit naar het spektakel rondom dit evenement. Via mijn twitteraccount @AntinavdVeen ga ik zeker kiekjes delen!

Reageer »

Reactie
Naam *
E-mail adres * (wordt niet getoond)
Website


Social Connection
Antina van der Veen

telefoon   06 37 19 47 61
mail  info@socialconnection.nl

Dijkerhoekseweg 13-15
7451 LV Holten